EuroNogomet, nogometni magazin

Diawara izrazio žaljenje zbog starta na Cristiana

Branic Marseillea Souleymane Diawara izrazi je žaljenje zbog svog klizeceg starta kojim je udaljio Cristiana Ronalda s terena na neko vrijeme te mu želi što brži oporavak.

"Sve je završilo mnogo ozbiljnije nego smo pomišljali. cudno je vidjeti svoje ime u novinama zbog toga, ali svjestan sam zbog cega me uzimaju na zub."

Branic je izjavio kako je sanjao o trenutku kada ce pokrivati Kaku ili Ronalda, ali isto tako priznao je kako je taj poraz od 3-0 te citav dogaðaj oko Cristiana uništilo spomen na utakmicu.

"Istina je da sam sanjao o trenutku kada cu pokrivati Kaku ili Cristiana. Moj se san ostvario ali zbog poraza moje ekipe te onoga šta sam napravio Cristianu, sve mi je postalo sivo. Buduci da su ostali bez igraca kao što je Cristiano to ce se odraziti jako na momcad. On je jedan od boljih igraca nogometa trenutno. Žao mi je što sam ga ozlijedio i želim mu što brži oporavak."

Diawara je izjavio kako nije razgovarao direktno s igracem ali pokušao je te se iskreno nada da ce, kada se slijedeci put sretnu u UEFA Ligi Prvaka na Stade Velodromu prici Ronaldu i rukovati se s njim.

"Nisam uspio picati sa njim preko telefona ali sam probao. U drugom kolu na Velodromu siguran sam da cu mu prici i lijepo se upitati s njim. Iskreno se nadam da ce se što prije oporaviti."Na današnji dan

Subota, 01 Listopad 1977

Egzibicijskom utakmicom između njegovog tadašnjeg kluba New York Cosmosa i njegovog bivšeg kluba Santosa od nogometa se oprostio jedan od najvećih nogometaša svih vremena, Pele. 

.: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN