EuroNogomet, nogometni magazin

Zanimljivosti: Boca prazna, a sudac pijan "ko`mila majka"

5. srpnja 2008. u Bjelorusiji snage odmjeravaju klubovi Vitebsk i Novopolosk. No, "zvijezda" dana je sudac! Sergej Šmolik (izabran za suca godine u Bjelorusiji 2005.!), djelitelj pravde s FIFA-inog popisa, tijekom 90 minuta susreta uopce se ne mice iz kruga na sredini igrališta ... 

On tetura, jedva se održava na nogama, a u pokušaju napuštanja terena potrebna mu je pomoc - i oslonac. Pri napuštanju terena smije se nekontrolirano i maše publici. Sudac je pijan! Na kasnijoj kontroli ustanovilo se da je Šmolik u krvi imao 2,6 promila alkohola.

No, umjesto da ga oštro kazni, Bjeloruski nogometni savez objavljuje kako je "Šmolik tek nakon kraja susreta popio bocu votke - kako bi ublažio bolove leða"!

Na današnji dan

Subota, 01 Listopad 1977

Egzibicijskom utakmicom između njegovog tadašnjeg kluba New York Cosmosa i njegovog bivšeg kluba Santosa od nogometa se oprostio jedan od najvećih nogometaša svih vremena, Pele. 

.: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN