EuroNogomet, nogometni magazin

Zanimljivosti: Hansa i "Vlak u snijegu"

Pocetkom sijecnja 2008. njemacka Hansa iz Rostocka putuje iz trening kampa u toplom Dubaiju u smjeru Teherana, kako bi odigrala pripremnu utakmicu protiv rezervne momcadi iranske A-reprezentacije. Kad su se igraci i strucno osoblje Hanse probudili nakon prve noci u hotelu, shvatili su da je u Teheranu - pao snijeg.

I da u glavnom gradu Irana vlada sibirska hladnoca, kakva tamo nije zabilježena u posljednjih 20 godina. U pokušaju napuštanja Teherana njemacka momcad nema srece ... iz dana u dan oni odlaze na aerodrom, no od polijetanja nema ništa - zbog snijega i hladnoce.

Tek cetvrti dan "vlak u snijegu" može dalje na put. Je li kaos iz Teherana kriv što je Hansa na kraju sezone ispala iz Bundeslige?


Na današnji dan

Subota, 01 Listopad 1977

Egzibicijskom utakmicom između njegovog tadašnjeg kluba New York Cosmosa i njegovog bivšeg kluba Santosa od nogometa se oprostio jedan od najvećih nogometaša svih vremena, Pele. 

.: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN