EuroNogomet, nogometni magazin

Zanimljivosti: Moj grijeh, moj preveliki grijeh...

10. ožujka 2008. u Vatikanu se igralo godišnje nogometno prvenstvo Svete stolice - "Clericus Cup". Uz nacionalnu reprezentaciju Vatikana, na turniru smiju nastupiti i duhovnjaci iz cijelog svijeta, odnosno polaznici vatikanskog sjemeništa i apsolventi svecenicke škole. Pravila turnira su stroga. Izricito je zabranjeno kritizirati suce!

No, jedan svecenik iz Burkine Faso ne "šljivi" tu zabranu: on je bio toliko ljut zbog jedne sudacke odluke da je skinuo svoj dres i njime gaðao djelitelja pravde! I usput mu odaslao nekoliko ne baš pristojnih rijeci.

Zbog nedolicnog ponašanja i psovanja sudac je africkom grubijanu pokazao crveni karton, a njegova je momcad iskljucena iz turnira.


Na današnji dan

Subota, 01 Listopad 1977

Egzibicijskom utakmicom između njegovog tadašnjeg kluba New York Cosmosa i njegovog bivšeg kluba Santosa od nogometa se oprostio jedan od najvećih nogometaša svih vremena, Pele. 

.: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN