EuroNogomet, nogometni magazin

Zanimljivosti: Brazilski nogometaš žuti karton dao - sucu!

5. studenog 2008. Brazilac Andre Luiz smatra da je sudac napravio veliku, jako veliku pogrešku! Branic Botafoga iz Rio de Janeira zna doduše da je i on sudjelovao u naguravanju na jednoj utakmici i da su u gužvi "sijevnule iskre", no, zbog cega sudac Carlos Chandia baš njemu, Andreu Limi, mora pokazati žuti karton???

To Brazilac nikako ne može shvatiti ... i zato hitrim korakom trci do suca, iz ruke mu otima žuti karton i pokazuje ga - sucu! Brazilcev je peh da sudac u ruci ima još jedan karton - crveni. I "crvendaca" sudac pokazuje svom novom "kolegi" - Andreu Luizu.

Brazilac mora napustiti teren i biva kažnjen sa šest utakmica neigranja. "Kažnjen" je i njegov klub Botafogo, koji s deset igraca gubi 2:4 i ispada iz Copa Americe.


Na današnji dan

Subota, 01 Listopad 1977

Egzibicijskom utakmicom između njegovog tadašnjeg kluba New York Cosmosa i njegovog bivšeg kluba Santosa od nogometa se oprostio jedan od najvećih nogometaša svih vremena, Pele. 

.: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN