EuroNogomet, nogometni magazin

Nogometaši Wigana vracaju navijacima novac za ulaznice

Nogometaši engleskog premierligaša Wigana su svojim navijacima ponudili povrat novca koji su izdvojili za ulaznice za jucerašnju utakmicu protiv Tottenhama, kada su na White Hart Laneu poraženi sa ponižavajucih 9:1.

Laticsi su doživjeli drugi najgori poraz u povijesti Premier lige, a u drugom poluvremenu ove utakmice su primili cak osam golova. Branic Mario Melchiot priznaje kako je rezultat ponižavajuci i, zajedno sa ostalim dobro placenim suigracima, namjerava navijacima vratiti novac za ulaznice.

"Osjecamo se kao skupina igraca koja je teško iznevjerila svoje navijace i ovo je gesta koju moramo napraviti i uzvratiti im za njihovu lojalnost. Nema se što puno dodati, samo da smo posramljeni kao skupina profesionalaca zbog nacina na koji smo odigrali ovu utakmicu. Smatramo da je to bilo ispod naših standarda i stoga ovo dugujemo navijacima. Sada moramo podvuci crtu ispod te utakmice, u potpunosti se koncentrirati na treninge ovog tjedna i vratiti se na pravi put u subotu. Mi smo profesionalci, prihvatit cemo ovo i krenuti dalje, ali važno je da svoje navijace ne uzimamo zdravo za gotovo." rekao je Melchiot.

Wigan u subotu na svom terenu docekuje Sunderland.


Na današnji dan

Subota, 01 Listopad 1977

Egzibicijskom utakmicom između njegovog tadašnjeg kluba New York Cosmosa i njegovog bivšeg kluba Santosa od nogometa se oprostio jedan od najvećih nogometaša svih vremena, Pele. 

.: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN