EuroNogomet, nogometni magazin

Jens Lehmann se usred utakmice pomokrio iza gola

Vratar Stuttgarta Jens Lehmann još je jednim bizarnim incidentom skrenuo na sebe pozornost javnosti. Njegovi sukobi sa sakupljacima lopti vec su nadaleko poznati, a sada je otišao korak dalje i - usred utakmice Lige prvaka otišao izvršiti nuždu iza vlastitog gola.

Za vrijeme jucerašnje utakmice šestog kola Lige prvaka protiv Uniree Urziceni Lehmann je, u trenucima dok se igra odvijala na suprotnoj strani terena, preskocio reklame iza svog gola, kleknuo i pomokrio se. Kada je lopta krenula prema njegovoj polovini terena, skocio je i vratio se na gol.

Nakon utakmice Lehmann je izjavio kako je morao izvršiti nuždu usred utakmice jer je bio nervozan kao nikada ranije. Toliko nervozan da se olakša pred 40.000 ljudi, cini se.Na današnji dan

Subota, 01 Listopad 1977

Egzibicijskom utakmicom između njegovog tadašnjeg kluba New York Cosmosa i njegovog bivšeg kluba Santosa od nogometa se oprostio jedan od najvećih nogometaša svih vremena, Pele. 

.: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN