EuroNogomet, nogometni magazin

Vlasnik Manchester Citija kupuje Real Madrid?

Sheikh Mansour, vlasnik Manchester Citija, povezan je sa kupovinom Real Madrida cime bi trebao potrošiti senzacionalan iznos od 1 bilion Eura prenose španjolski mediji. clan Abu Dhabijeve kraljevske porodice, dao je posebne upute svojim posrednicima koje su vec u nekoliko navrata kontaktirali Florentina Pereza a njihov sužbeni sastanak se ocekuje pocetkom 2010. Dugo se vjerovalo kako se španjolski klubovi kao što su Real Madrid te Barcelona ne mogu kupiti od navijaca koji posjeduju taj klub. Meðutim postoji statut u njihovom zakonu koji navodi kako je moguca transformacija kluba preko referenduma (clanak 58), gdje bi se svi dionicari mogli otkupiti.

Kako takoðer doznajemo Sheikh Mansour je spreman takoðer preuzeti dugove Real Madrida cime bi trebao natjerati mnoge da se odreknu svog dijela kluba.

Sheikh Mansour je brat vladara Abu Dhabija, potrošio je preko 200 miliona Funti na osiguravanje vlasništva nad Manchester Citijem u Travnju 2008.g.

Na današnji dan

Nema važnih događaja za današnji dan

.: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN