EuroNogomet, nogometni magazin

Manchester na tragu Milana Badelja

Agent Milana Badelja potvrdio je kako se za ovog 21-godišnjaka interesuje  Manchester United. Hrvatski kreativac usporeðivan je s Tottenhamovim Lukom Modricem i smatra se kako mu je cijena porasla na 8 miliona funti,  nakon mnoštva fantasticnih nastupa za klub i U-21 reprezentaciju svoje zemlje ove sezone.

Badelj je bio odlican ovaj tjedan iako je Hrvatska izgubila sa 3-1 od Francuske U-21 reprezentacije u Reimsu, pracen od mnoštva skauta diljem Europe, a njegov agent nam je potvrdio kako se za njegovog klijenta interesuje i Manchester United te kako su vec duže vrijeme svjesni njegovog nevjerojatnog talenta.

Dejan Joksimovic je izjavio:

"Manchester ga prati vec duže vrijeme i zainteresiran je. Ali Milan ne može igrati u Premier Ligi jer nije clan seniorskog tima nacionalne momcadi. Ovo ga sprjecava da ostvari pravo na radnu dozvolu u Ujedinjenom Kraljevstvu. Prošle godine CSKA Moskva napravila je fantasticnu ponudu, ipak Milan je htio ostati u Hrvatskoj."

Agent je takoðer sugerirao kako su ga njegove preformanse za Hrvatsku U-21 vrstu stavile na listu najtraženijih pojacanja velikog broja klubova iz Francuske.

"U utorak u Reimsu, Milan je odigrao solidno i veliki broj Francuskih klubova ga je primjetio. Nekolicina ih je veoma zainteresirana, Njegova cijena je procijenjena negdje oko 8 i 10 miliona eura, ali mora se raditi u vrhunskom klubu iz vrhunske lige. Ligue 1 je veoma jako prvenstvo, ovaj izazov bi ga mogao privuci." Završio je.

Na današnji dan

Subota, 01 Listopad 1977

Egzibicijskom utakmicom između njegovog tadašnjeg kluba New York Cosmosa i njegovog bivšeg kluba Santosa od nogometa se oprostio jedan od najvećih nogometaša svih vremena, Pele. 

.: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN