EuroNogomet, nogometni magazin

Drogba: Mourinho nam je planirao kartone

{mosimage}Dijelovi autobiografije Didiera Drogbe koji su ugledali svjetlo posljednjih dana podigli su prašinu vec kada je otkrio kako je prije dvije godine bez dozvole i znanja ljudi u Chelseau pregovarao sa Milanom, a sada su objavljeni i dijelovi u kojima reprezentativac Obale Bjelokosti tvrdi kako je Jose Mourinho govorio svojim igracima kada da zarade žute kartone.

Portugalac je pozorno pratio stanje sa kartonima svojih najvažnijih igraca i prije nekih utakmica im je govorio da namjerno dobiju žuti karton kako bi odradili suspenziju prije nekih velikih utakmica i tako izbjegli situaciju da suspendirajuci karton dobiju upravo pred te utakmice.

Ovo Drogbino priznanje nije nešto što ce iznenaditi vecinu ljubitelja nogometa, ali je ipak prvo javno priznanje namjernog zaraðivanja kartona.

"Mourinho je racunao sve, pratio je raspored utakmica i analizirao kartone svakog igraca. Nekada bi mi prošaptao: 'Bilo bi dobro da danas dobiješ žuti karton. Propustit ceš sljedecu utakmicu, a ja cu ti dati cetiri slobodna dana.' Nisam imao problema sa tim, uradio bih ono što je tražio. Na taj nacin sam jednom dobio vremena za putovanje u Dubai." napisao je Drogba.

Na današnji dan

Subota, 01 Listopad 1977

Egzibicijskom utakmicom između njegovog tadašnjeg kluba New York Cosmosa i njegovog bivšeg kluba Santosa od nogometa se oprostio jedan od najvećih nogometaša svih vremena, Pele. 

.: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN