EuroNogomet, nogometni magazin

Maradona: Talijani su pokušali namjestiti i SP 1990.

{mosimage}Argentinska nogometna legenda, nekadašnji nogometaš Napolija, Diego Armando Maradona, oštro se okomio na talijanski nogomet, optuživši aktualnog prvog covjeka lige Antonia Matarresea da je pokušao namjestiti cak i Svjetsko prvenstvo održano 1990. godine u toj državi. Maradona se ovih dana nalazi u Cannesu, gdje je promoviran film o njegovom životu.

"Talijani su bili jako razocarani kada su izgubili u finalu 1990. zbog Matarresea, koji je, kao i Blatter, mafijaš i koji je pokušao namjestiti finalnu utakmicu protiv Njemacke. Bili su toliko uznemireni da su mene i Canniggiu optužili za doping, kao da nijedan talijanski nogometaš nikada nije uzeo aspirin. Ako je kokain droga, onda sam ja narkoman, a nisam umro samo zato što je Bog htio da ostanem živ." rekao je cudno raspoloženi Maradona.

Maradona je i za vrijeme nogometaške karijere, a posebno nakon nje, uvijek svojim izjavama izazivao kontroverze, a tvrdi kako bi bio neupitno najbolji igrac svih vremena da nije uzimao drogu.

"Da nisam uzimao drogu, bio bih najbolji nogometaš svih vremena. Pele? Mislim da ne bi bio ni drugi, a možda cak ni treci." zakljucio je Maradona.


Na današnji dan

Nema važnih događaja za današnji dan

.: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN