EuroNogomet, nogometni magazin

Mržnja protiv Teveza ujedinjuje navijace Manchester Uniteda i Citya

Rivalstvo izmeðu Manchester Uniteda i Manchester Citya je dobro poznato, a nakon što ga je prije par godina dodatno pojacao Carlos Tevez svojim prelaskom iz Uniteda u City, isti igrac sada je barem privremeno ujedinio navijace dvaju klubova.

Naime, nakon što je odlaskom u City postao predmetom mržnje navijaca Uniteda, prgavog Argentinca su sada zamrzili i navijaci Citya, nakon što je u utakmici protiv Bayerna u Ligi prvaka odbio uci u igru.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri!Sve je iskoristila jedna britanska kladionicarska kuca, koja je pokrenula akciju prikupljanja dresova Carlosa Teveza iz oba kluba, a koje ce po završetku akcije donirati dobrotvornim ustanovama u njegovoj rodnoj Argentini.

{mosimage}

"S vremena na vrijeme Carlos Tevez iznevjeri navijace kluba za koji igra. Ne postoji bolji nacin da navijaci pokažu da ga se žele zauvijek riješiti od bacanja dresova s njegovim imenom. Navijaci ovih dvaju klubova se rijetko susrecu oci u oci, ali siguran sam da ce svi biti zadovoljni ako on ode iz Manchestera u sijecanjskom prijelaznom roku." rekao je glasnogovornik kladionice koja je pokrenula akciju.

{mosimage}

U nedjelju se ova dva kluba meðusobno sastaju na Old Traffordu, a navijaci ce imati priliku ubaciti suvišne Tevezove dresove u kamion sa kontejnerom vec od deset sati ujutro.

Na današnji dan

Srijeda, 29 Svibanj 1985

Tragedija na stadionu Heyselu 1985. bila je jedna od najgorih u povijesti nogometa. U glavnom belgijskom gradu poginulo 39 navijača Juventusa koji su stigli na utakmicu finala Kupa prvaka s Liverpoolom. Više od 600 osoba je ozlijeđeno.

Najčitanije

.: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN