EuroNogomet, nogometni magazin

Pele: "Messi je nekompletan igrac"

Brazilska nogometna legenda Pele, po nekima najbolji nogometaš svih vremena, a po mnogima najbolji uz Maradonu, nazvao je argentinskog reprezentativca Lionela Messija nekompletnim igracem.

Trostruki svjetski prvak, koji je u Londonu proslavio svoj 71. roðendan i predstavio svoju novu sportsku kolekciju odjece, izjavio je i kako smatra da je engleska Premier liga trenutno najjaca u Europi.

Pelea je ocito pogodila Messijeva nedavna izjava kako ne zna puno o Peleu jer nikada nije gledao snimke njegovih utakmica, pa je pomalo provokativno izjavio: "Volio bih igrati sa Lionelom Messijem. Ali Messi je nekompletan igrac, jer ne može koristiti glavu. Takoðer, ja sam igrao nogomet 20 godina, dok je on na sceni tek nekoliko godina. Ako postoji jedan igrac na svijetu uz kojega bih danas želio igrati, to je Neymar."

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri!Iako ce Neymaru svakako goditi rijeci njegovog idola, možda bi se trebao pomalo i zabrinuti zbog toga, jer su svi igraci koje je Pele do sada proglasio svojim nasljednicima uglavnom nestali u prosjecnosti.

Ocjenjujuci kvalitetu europskih liga, Pele je dodao: "Engleska Premier liga je trenutno najbolja liga u Europi, bolja od La Lige."

Na današnji dan

Srijeda, 29 Svibanj 1985

Tragedija na stadionu Heyselu 1985. bila je jedna od najgorih u povijesti nogometa. U glavnom belgijskom gradu poginulo 39 navijača Juventusa koji su stigli na utakmicu finala Kupa prvaka s Liverpoolom. Više od 600 osoba je ozlijeđeno.

Najčitanije

.: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN