EuroNogomet, nogometni magazin

Brige Del Bosquea, šta se dogaða sa Piqeueom i Villom?

Izbornik Španjolske nogometne reprezentacije nije zadovoljan igrama Barceloninog dvojca, Piquea i Ville, a najvecog krivca za to vidi u treneru Guardioli.

Ozlijedom Puyola njegov partner u obrani Pique pao je u formi. Niti njegovo zdravstveno stanje nije najbolje, a i trener Guardiola stalno vrši rotacije na pozicije centralnih branica. Pique nije niti približno u formi u kakvoj je bio protekle dvije sezone, kada su ga smatrali ponajboljim obrambenim igracem svijeta. Izbornik Španjolske nogometne reprezentacije nezadovoljan je rotacijama Pepa Guardiole, u kojima su Pique i Villa jako pali u formi, a Europsko prvenstvo je na kraju sezone.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri!

Sa Davidom Villom je slicna stvar kao i s Piqueom, no Villa igra sve manje i manje, dok je Pique standardan u prvoj postavi. Napadaca Villu je Guardiola zamjenio sa veznjakom Cescom Fabregasom, te je tako promjenio i nacin igre Barcelone. U zadnjoj utakmici protiv Costa Rice Villa je bio strijelac, ali isto tako je propustio poentirati i brojne šanse. Engleski tabloidi smatraju kako ce na kraju sezone David Villa prijeci u Chelsea, izbornik Vicente Del Bosque ce Sergia Ramosa koristiti kao novog stopera Španjolske reprezentacije, dok bi  "njegov" desni bok trebao preuzeti Alavaro Arbeloa.Na današnji dan

Nema važnih događaja za današnji dan

.: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN