EuroNogomet, nogometni magazin

Izvučeni parovi završnice Lige prvaka

Danas je u Nyonu održan ždrijeb četvrtfinala i polufinala Lige prvaka, koja će se ove sezone zbog izvanrednih okolnosti uzrokovanih pandemijom korona virusa odigrati po posebnom ubrzanom ritmu uz odigravanje četvrtfinalnih, polufinalnih i finalne utakmice na završnom turniru u Lisabonu.


Natjecanje u Ligi prvaka je prekinuto u ožujku, nakon što su odigrane dvije trećine utakmica osmine finala, a ostale su za odigrati još četiri uzvratne utakmice osmine finala, te utakmice četvrtfinala, polufinala i finale.

Od ranije je bilo poznato kako će se u četvrtfinalu igrati samo po jedna utakmica na neutralnom terenu u Lisabonu, a danas smo doznali i (potencijalne) parove četvrtfinala i polufinala.

Parovi četvrtfinala:

Real/Manchester City - Juventus/Lyon
RB Leipzig - Atletico Madrid
Barcelona/Napoli - Bayern/Chelsea
Atalanta - PSG

Parovi polufinala:

Real/Manchester City/Lyon/Juventus - Napoli/Barcelona/Bayern/Chelsea
Leipzig/Atletico - Atalanta/PSG

Prije četvrtfinala, ostale su za odigrati još četiri uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka, koje će se odigrati 7. i 8. kolovoza na stadionima predviđenih domaćina, ali bez prisustva gledatelja.

U njima se sastaju:

Bayern - Chelsea (3:0)
Barcelona - Napoli (1:1)
Manchester City - Real (2:1)
Juventus - Lyon (0:1)

Četvrtfinalne utakmice igrat će se od 12. do 15. kolovoza, 18. i 19. kolovoza igraju se utakmice polufinala, dok je finalni dvoboj na rasporedu 23. kolovoza.Facebook

Twitter

Instagram

.: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN