Menadžer njemačkog reprezentativnog napadača Maria Gomeza, Uli Ferber, priznao je kako on nije sretan zbog činjenice da je ove sezone zapostavljen, ali je i dalje 'lojalan' novom njemačkom prvaku i polufinalistu Lige prvaka.


Gomez je u sezonu ušao ozlijeđen, što je na najbolji mogući način iskoristio hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić, pa dvadesetsedmogodišnji bivši napadač Stuttgarta priliku za igru dobiva samo kad je Mandžukić suspendiran ili ga trener Heynckes želi odmoriti pred neku važniju utakmicu.

Sve je to potaknulo špekulacije kako bi Gomez na krau sezone mogao napustiti Bayern, a Feber otkriva kako mu u tom slučaju ne bi nedostajalo ponuda.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Jasno, Mario nije sretan zbog svoje trenutne situacije i jasno je da ovakvo stanje ne može za njega postati standardno. Mario je odan Bayernu, klubu i momčadi. On je uvijek spreman pomoći klubu. Zaslužio je da mu trener da priliku." rekao je Faber za Bild.

"Uvijek je bilo interesa za Mariove usluge. Bilo ga je dok je bio u Stuttgartu, neposredno prije prelaska u Bayer i u vrijeme posljednje obnove ugovora. Ali, ima ga i sada." dodao je Faber.

Gomez s Bayernom ima ugovor do ljeta 2016. godine, koji je potpisao prošle godine.