Trener minhenskog Bayerna Pep Guardiola zadobio je u godinu dana toliko veliko povjerenje uprave kluba da njezin predsjednik Karl-Heinz Rummenigge tvrdi kako on nikada neće dobiti otkaz.


Guardiola se priprema za drugu sezonu na klupi Bavaraca nakon prilično uspješne prve, u kojoj je osvojio titulu prvaka i njemački kup, no ipak nešto neuspješnije od prethodne, u kojoj je Jupp Heynckes uz dvostruku domaću titulu osvojio i Ligu prvaka.

Guardiola u svojim intervjuima često ističe kako je svjestan da će dobiti otkaz ukoliko rezultati momčadi ne budu onakvi kakvi se očekuju, no Rummenigge tvrdi kako se to sigurno neće dogoditi.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Bayern nikada neće otpustiti Pepa Guardiolu. To vam mogu dati napismeno." rekao je Rummenigge za Die Welt.

Rummenigge vjeruje kako će momčad Bayerna ove sezone biti još gladnija trofeja nakon što je nekoliko klupskih zvijezda bilo dio njemačke reprezentacije koja je ovog ljeta osvojilo naslov svjetskog prvaka.

"Imamo dvije savršene godine iza nas, osvojili smo osam trofeja, a neki su dodali i člag na tortu u vidu osvajanja Svjetskog prvenstva. Ulazimo u sljedeću sezonu jači nego ikada nakon Svjetskog prvenstva." dodao je Rummenigge.