Mladi napadač madridskog Reala Alvaro Morata, o čijem se odlasku zbog rijetko dobivenih prilika za igru špekuliralo u posljednje vrijeme, neće napustiti taj klub ove zime, izjavio je trener madridskog kluba Carlo Ancelotti.


Morata je odigrao deset posljednjih minuta u pobjedi protiv Osasune u utakmici Kupa Kralja u četvrtak. Vjeruje se kako je španjolski napadač visoko u vrhu popisa želja menadžera Arsenala Arsena Wengera, koji nakon ozljede Thea Walcotta traži pojačanje u napadu, ali Ancelotti ima drugačije ideje oko budućnosti dvadesetjednogodišnjeg napadača.

"Mi uopće nismo promijenili svoje mišljenje. Morata ostaje ovdje i nije nam rekao da želi otići." rekao je Ancelotti.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Iako je oduvijek navijač Reala i svakako bi se volio dokazati u svom klubu, Morata je ipak dao do znanja kako ne bi imao ništa protiv eventualnog odlaska na posudbu u klub u kojem bi imao više prilika za igru, ali čini se kako nije ni previše nezadovoljan svojim trenutnim statusom:

"Važno je imati prikladnu ulogu u momčadi. Ja sam cijeli život u Realu i navijač sam ovog kluba od djetinjstva. To ću zauvijek i ostati, ali važno je imati važnu ulogu. Ako dođe trenutak kad neću imati važnu ulogu u momčadi, onda ću razmisliti o drugim opcijama. Ostanak u Realu je kompliciran. Igrati pet ili deset minuta je OK ako to prihvaćate. Imate šansu izaći na teren i promijeniti igru u kratkom vremenskom razdoblju. Svaka minuta u nogometu je zlatna."