Argentinski reprezentativac u redovima madridskog Reala Angel Di Maria vjeruje kako su mediji nepravedno izdvojili njegovog sunarodnjaka Lionela Messija kao glavnog krivca za posljednje loše igre i rezultate Barcelone.


Messi je bio glavna meta kritika nakon loših igara Barcelone posljednjih tjedana, a najviše mu se zamjeralno to što ulaže premalo truda na terenu. Četverostruki osvajač Zlatne lopte je bio gotovo nevidljiv na terenu u finalu Kupa Kralja, koje je Barcelona izgubila rezultatom 2:1 od Reala, a ništa bolji nije bio ni u prethodna dva prvenstvena poraza od Atletica i Granade.

Ipak, Di Maria smatra kako se Messija nezasluženo izdvaja i od njega pravi 'žrtvenog jarca'. Govoreći za Radio America, Di Maria je rekao:

"Messi je smiren. On nije u lošoj formi, nego su ga protivnici dobro čuvali. Problem je u tome što se mediji uvijek okome na Messija, čak i kad cijela momčad ne igra dobro."

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Za razliku od Messija, Di Maria uživa u svojoj najboljoj formi od dolaska u Madrid, a to je potvrdio postigavši vodeći gol protiv Barcelone na Mestalli.

"Ovo su moji najbolji trenuci od dolaska u Real Madrid. Bilo bi sjajno osvojiti svoj prvi naslov prvaka Europe." dodao je Argentinac.