Čini se kako hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić u posljednje vrijeme ima česte promjene raspoloženja, pa je tako jučer, već drugi put u kratkom razmaku, razljutio trenera Diega Simeonea, piše Marca, list blizak madridskom Atleticu.


Mandžukiću se nije svidjelo to što je utakmicu protiv Seville počeo kao pričuva, što je jasno dao do znanja kad ga je Simeone uveo u igru, tako što se samo šetkao po terenu do kraja utakmice.

Simeone mu je jednako jasnu poruku poslao na konferenciji za novinare nakon utakmice, pa se činilo kako je njegovo mjesto u momčadi za utakmicu protiv Valencije, posebno nakon što mu je Simeone u ponedjeljak, dan nakon utakmice, naredio da trenira s ostalim igračima koji su dan ranije bili na klupi za pričuve.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Ipak, nakon jednog dana odmora, situacija se popravila i na treningu je bio zajedno s Torresom u napadu momčadi koja bi trebala započeti važnu utakmicu protiv Valencije. Trening je prošao odlično i činilo se kako je situacija izglađena.

Međutim, u četvrtak je ćudljivi napadač ponovno pokazao svoje lice svadljivog adolescenta, odradivši apsolutni minimum prilikom napadačkih akcija na treningu, daleko manje od bilo kojeg suigrača. Čini se kako Hrvat ozbiljno testira strpljenje jednako ćudljivog Argentinca, koji u momčadi želi samo igrače koji daju svoj maksimum.

Simeone je na spomenutom treningu uzeo marker od Mandžukića i predao ga Raulu Garciji, koji je ostatak treninga odradio kao partner Torresu u napadu.