Vezni nogometaš madridskog Reala Toni Kroos stao je u obranu trenera Carla Ancelottija nakon ispadanja od Juventusa u polufinalu Lige prvaka, nakon čega su krenule špekulacije o njegovom mogućem odlasku iz kluba na kraju sezone.


Ancelottiju navijači prije svega zamjeraju tvrdoglavost u izboru igrača i potpuni nedostatak povjerenja u one igrače koji nisu među njegovih idealnih jedanaest, ne samo zbog činjenice da bi neki drugi igrači mogli napraviti više da su dobili priliku, nego i zbog toga što su igrači iz početne postave na taj način potpuno iscrpljeni ušli u ovo polufinale, a jedan od takvih je i Toni Kroos.

 Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Unatoč tome, Njemac kaže kako uživa u igranju pod vodstvom talijanskog trenera.

"Ja volim raditi pod vodstvom Carla Ancelottija, jer je on sjajan trener. Međutim, nije na meni odluka o tome što će se dogoditi. Nedostajao nam je samo jedan gol kako bismo prošli dalje. Stvorili smo puno prilika, imali bezbroj ubačaja u kazneni prostor, ali bez rezultata. Posebno u prvom poluvremenu smo imali nekoliko dobrih prilika, ali nedostajao nam je taj drugi gol." rekao je Kroos.

Podsjetimo, Ancelotti je nakon utakmice izjavio kako bi volio i sljedeće sezone ostati na klupi Reala, ali nije siguran hoće li se to i dogoditi.