Dok se vode sve žešće rasprave oko budućnosti Rafaela Beniteza na klupi madridskog Reala, čovjek kojega je ovog ljeta naslijedio na tom mjestu, Carlo Ancelotti, kaže kako bi bio spreman na povratak u taj klub.


"Kriza u Real Madridu? Nemojmo toliko brzati sa zaključcima, jer smo tek na početku. Igrači Reala imaju sposobnost oživjeti situaciju. Real je patio protiv doista jake Barcelone.

Benitez? Teško je suditi izvana. Gledajući utakmicu, najviše su patili na taktičkom planu. Svaki trener ima neke svoje ideje i dobro je da ih gura. Što se tiče navodne krize u odnosu između Ronalda i Beniteza, razgovarao sam s Ronaldom prošli tjedan i ni u jednom trenutku mi nije rekao da ima loš odnos s trenerom. On uvijek pokušava pomoći momčadi. Kad stvari ne idu dobro, jasno je da su napadači oni koji najviše trpe.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Što bi se desilo kad bi me Perez pozvao nazad u Real Madrid? Odlučio sam uzeti godinu dana odmora, već sam vam to rekao. Mnogi su me klubovi pokušali dovesti, ali radije sam ostao na odmoru godinu dana. Početi ponovno u Realu nakon godinu dana odmora? Zašto ne, kao što bih mogao početi i s Paris Saint-Germainom ili Chelseaem." rekao je Ancelotti.