Samo tri dana prije kraja prijelaznog roka madridski Real u svojoj blagajni još uvijek ima nepotrošenih čak 155 milijuna eura namijenjenih za ovoljetna pojačanja momčadi koju s klupe predvodi Zinedine Zidane.


Paul Pogba, koji je prva meta francuskog trenera, i Neymar su još uvijek na meti kraljevskog kluba, pa bi Real Madrid još jednom mogao obaviti neki spektakularan transfer pred sami kraj prijelaznog roka. Podsjetimo, Ronaldo Nazario, Luka Modrić i Gareth Bale su samo neki od igrača koji su dovedeni pred sami kraj prijelaznog roka, dok se isto ne tako davno pokušalo i s Davidom De Geom, ali je taj transfer propao upravo zbog čekanja posljednjeg trenutka i kašnjenja od nekoliko minuta.

Predstavnici madridskog Reala upravo dovršavaju posljednje detalje transfera Keyola Navasa u Paris Saint-Germain, iz kojeg će na jednogodišnju posudbu doći francuski reprezentativni vratar Alphonse Areola, a u tom klubu osluškuju i ishod pregovora između Paris Saint-Germaina i Barcelone ne bi li u posljednji trenutak ipak uspjeli 'uloviti' Neymara.

Osim spomenutih igrača, neki od igrača koji su se ovog ljeta dovodili u vezu s Realom i čiji je dolazak još uvijek moguć, iako malo izvjestan, su Christian Eriksen i Donny van de Beek.