Iz madridskog Reala su potvrdili kako će njihov desni bek Dani Carvajal ponovno duže vrijeme - prema prvim procjenama oko dva mjeseca - biti izvan terena, nakon što mu je dijagnosticirana ozljeda desnog butnog mišića, što ima utjecaja i na tetivu.


Ozljede su obilježile dosadašnji dio Carvajalove sezone, pa je do sada upisao samo jedanaest ligaških nastupa. Propustio je četiri utakmice u nizu zbog ozljede mišića i vratio se u nedjeljnoj pobjedi protiv Valencije, ali je morao napustiti teren nakon samo 28 minuta zbog nove slične ozljede.

"Nakon provedenih pretraga od strane liječničke službe kluba, Daniju Carvajalu je dijagnosticirana ozljeda mišića u butini desne noge, što utječe na tetivu. Nastavit ćemo procjenjivati njegov oporavak." objavljeno je iz kluba.

Iz kluba nisu željeli špekulirati o mogućem datumu povratka, ali španjolski mediji tvrde kako dvadesetdevetogodišnjeg nogometaša očekuju najmanje dva mjeseca pauze. Toliko dugo izbivanje možda ne bi bilo nužno u drugačijoj situaciji, ali s obzirom na činjenicu da mu je ovo već četvrta ozljeda ove sezone, vjerojatno će liječnička služba biti pažljivija u planiranju njegovog povratka na teren.

"Jučer sam razgovarao s nekim kolegama o tome kako sam u subotu navečer imao leptiriće u trbuhu i nervozu zbog povratka bavljenju onime što volim i za što sam naporno radio u proteklim tjednima. Sada moramo prebroditi i ovaj posljednji problem i početi odbrojavati dane do novoh povratka tim posebnim osjećajima. Samo vam želim poslati poruku - vratit ću se jači nego ikada. Hvala vam na svim porukama ohrabrenja." poručio je Carvajal putem Instagrama.