Vratar londonskog Chelsea i češke reprezentacije Petr Cech morat će se, vjerojatno tek na kraju sezone, podvrgnuti operaciji lakta, izjavio je liječnik češke reprezentacije.


U redovima Chelsea se nadaju kako će Cech izdržati ostatak sezone, te su od češkog izbornika Michala Bileka zatražili da ga oslobodi nastupa u prijateljskim utakmicama reprezentacije, na što je on i pristao.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Istraga je otkrila oštećenje kosti u njegovom laktu, tako da u Chelseau planiraju operaciju na kraju sezone u Engleskoj. Oni su od nas zatražili da ga odmorimo u prijateljskim utakmicama i izbornik Michal Bilek je odlučio kako će to prihvatiti i zadržati dobre odnose s Chelseaem." rekao je liječnik češke reprezentacije.

"Petr ne može do kraja ispružiti ruku. Kada treba ispružiti lakat, to je ponekad bolno. Ipak, nema razloga za brigu. Ne postoji zapravo ništa što bi moglo pogoršati njegov problem. Jedino što bi ga moglo odmah natjerati na operaciju je ako bi se intenzitet bola značajno pojačao ili ako bi mu lakat na neki način bio blokiran." dodao je on.