Engleski prvak Manchester United objavio je danas kako je portugalski reprezentativac Nani s tim klubom potpisao novi ugovor, koji istječe na kraju lipnja 2018. godine.


Portugalac je u United stigao u svibnju 2007. godine i s tim je klubom osvojio četiri naslova prvaka, dva Liga kupa, Ligu prvaka i Svjetsko klupsko prvenstvo u šest sezona provedenih na Old Traffordu.

Menadžer Manchester Uniteda David Moyes je tim povodom rekao: "Doista sam zadovoljan time što je Nani potpisao novi petogodišnji ugovor. On je izuzetno kvalitetan i iskusan igrač, iako ima tek 26 godina. Impresioniran sam njegovim pristupom na treninzima i veselim se suradnji s njim u predstojećim sezonama."


"Igrati za Manchester United je za mene bilo fantastično iskustvo. Kad sam došao u ovaj klub, nisam ni zamišljao uspjehe koje smo ostvarili. Trenirati svaki dan s vrhunskim igračima koji svake godine žele osvajati trofeje je za mene sjajna motivacija. Jako sam sretan zbog toga što je novi menadžer pokazao vjeru u mene i veselim se tome što ću momčadi pomagati da se ove sezone bori za još trofeja." izjavio je Nani.

{fshare}