Iako je u Manchester City stigao prije svega kao zamjena za engleskog reprezentativca Joea Harta, bivši vratar Malege Willy Caballero ne želi se zadovoljiti tom ulogom, te je spreman boriti se za mjesto u početnoj postavi engleskog prvaka.


Argentinac je zaigrao od prve minute u utakmici Community Shielda protiv Arsenala i primio tri gola, no želi mjesto među vratnicama zadržati i u prvoj utakmici Premier lige, protiv Newcastlea u nedjelju.

"Da, želim biti broj jedan. I ja i Joe ćemo trenirati kako bismo dobili priliku u nedjelju. Došao sam kako bih se borio za mjesto prvog vratara. Nedjeljna utakmica na Wembleyu je bila važna za mene, dobio sam priliku igrati. Sretan sam zbog toga, ne i zbog rezultata. Trenirao sam dobro, ali nema sumnje da to nije bila jedna od mojih najboljih utakmica. Takav poraz je bolan, ali najvažnije je da ne ponovimo pogreške iz te utakmice." rekao je Caballero.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Argentinac ne sumnja da City može obraniti naslov prvaka Engleske, ali i uključiti se u borbi za osvajanje Lige prvaka.

"Imamo jaku momčad. Prvaci smo Premier lige, s vrlo dobrim igračima, ali ima stvari koje trebamo dokazati. Menadžer Manuel Pellegrini nam je svima rekao da moramo učiti utakmicu po utakmici i da moramo dobro otvoriti sezonu u ligi. Mislim da možemo ponovno osvojiti naslov prvaka. Moramo napraviti isto što i prošle godine - osvojiti ligu. Bili smo najbolja momčad u Premier ligi. Moramo se popraviti u Ligi prvaka i imamo dovoljno dobru momčad kako bismo to napravili." dodao je Caballero.