EuroNogomet, nogometni magazin

Atletico dobio utrku za talentiranog Brazilca

Tekuća sezona za sada je sjajna za madridski Atletico na terenu, a klub je sada napravio odličan posao i izvan terena osiguravši dolazak jednog od najtalentiranijih južnoameričkih nogometaša - devetnaestogodišnjeg napadača Fluminensea Marcosa Paula.


Mladi Brazilac je u 73 nastupa za brazilski klub postigao 14 golova i jedan je od najtraženijih brazilskih nogometaša među europskim klubovima. Kako prenose španjolski listovi Marca i AS, Paulo će na ljeto stići u Madrid, a s Atleticom je dogovorio suradnju do ljeta 2026. godine.

Prema pisanju AS-a, za Paula su zainteresirani bili i Barcelona i madridski Real. Iako je Paulo rođen u brazilskoj obitelji, do sada je nastupao za mlađe reprezentacije Portugala, odakle mu je djed, tako da ima državljanstvo Europske unije i neće zauzeti jedno od mjesta u momčadi namijenjeno strancima.Facebook

Twitter

Instagram

.: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN