Leo Messi

Navijači Barcelone dobili su novu nadu da će svog ljubimca Lea Messija od sljedeće sezone ponovno gledati u crveno-plavom dresu, nakon što je njegov otac Jorge, koji je ujedno i njegov menadžer, potvrdio kako je to igračeva želja.


Novinari su opazili Jorgea Messija kako izlazi iz kuće predsjednika Barcelone Joana Laporte, gdje je dvojac razgovarao o Messijevoj budućnosti. Lionel Messi se proteklog vikenda oprostio od Paris Saint-Germaina, te je postao slobodan igrač i ovog ljeta sam odlučuje gdje će nastaviti karijeru.

"Leo bi se volio vratiti u Barcelonu." rekao je Jorge Messi novinarima. Potvrdio je i kako su svi optimistični da bi se to moglo dogoditi, ali da nisu sasvim uvjereni da i hoće, te dodao kako sve sada ovisi o Barceloni.

Čini se, ipak, kako ne ovisi sve ni o samoj Barceloni, budući da vodstvo La Lige tek treba tom klubu dati odobrenje za njihov financijski plan, što bi im omogućilo da dovedu bilo kojeg novog igrača ovog ljeta. Oko sat vremena prije spomenutog sastanka, pojavila se neprovjerena vijest kako je to odobrenje izdano.

Messi, prema pisanju novinara, ima ponude iz Inter Miamija i Saudijske Arabije, ali ovo je prvi put da se iz Messijevog kampa pojavila informacija koja jasno govori gdje sam igrač želi nastaviti karijeru.