Real Madrid će moći svoje domaće utakmice u Ligi prvaka igrati na svom privremenom domu, Estadio Alfredo Di Stefano, nakon što su dobili zeleno svjetlo iz UEFA-e.


Momčad trenera Zinedinea Zidanea igra domaće utakmice na stadionu koji inače koristi omladinska škola kluba u predgrađu Madrida od nastavka sezone 2019/2020 nakon prekida uzrokovanog pandemijom korona virusa.

La Liga im je dala dozvolu za odigravanje ligaških utakmica na stadionu kapaciteta 6.000 mjesta i u sezoni 2020/2021, a kako prenosi list Mundo Deportivo, sada će na njemu moći igrati i europske utakmice.

Los Blancosi otvaraju sezonu u Ligi prvaka domaćom utakmicom protiv Shakhtara 21. listopada, a do kraja 2020. godine ugostit će i Borussiju iz Mönchengladbacha i Milan. Plasira li se Real u nastavak natjecanja, komisija UEFA-e će ponovno procijeniti situaciju.

Real Madrid je potvrdio kako neće igrati na svom stadionu Santiago Bernabeu, koji je u fazi djelomične rekonstrukcije, sve dok navijačima ne bude dozvoljen povratak na tribine.