Na tržištu je sve manje igrača koji mogu biti pojačanje za madridski Real, pa su čelnici europskog prvaka pozornost okrenuli prema talijanskom reprezentativcu Marcu Verrattiju, no on kaže kako za taj transfer nije zainteresiran.


Kako piše list Sport, predsjednik Reala Florentino Perez je Paris Saint-Germainu ponudio 50 milijuna eura odštete za Talijana koji nikad nije igrao u Serie A, ali u Parizu ga smatraju ključnim članom svoje momčadi i ne razmišljaju o njegovoj prodaji, a treba napomenuti i kako su nedavno s njim produžili ugovor do ljeta 2020. godine.

Juventus i Barcelona su također pokazali određeni interes za Verrattija, no čini se kako će svi oni morati potražiti neko drugo rješenje.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


U razgovoru za list Le Parisien, Marco Verratti je pojasnio svoju situaciju.

"Istina je da sam malo razgovarao s klupskim čelnicima, ali zajedno imamo isti cilj: pobjeđivati ovdje. U Parizu sam četiri sezone i ovdje sam kako bih započeo petu. Sve dok ne osvojimo Ligu prvaka ostajem ovdje. To je cilj koji sam sam stavio pred sebe. Želim pobjeđivati s ovom momčadi, jer smo poput obitelji. Real Madrid? Divna je stvar to što je jedan od najvećih klubova na svijetu zainteresiran za mene, ali ja sam odlučio pobjeđivati s Paris Saint-Germainom." rekao je Verratti.