Napadač francuskog prvaka Paris Saint-Germaina Neymar će biti mjesec dana izvan terena zbog ozljede koju je zaradio u kup utakmici protiv Caena, zbog čega će sigurno propustiti prvu, a možda i uzvratnu, utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv svog bivšeg kluba Barcelone.


Brazilac je posljednjih sezona propustio veliki broj važnih utakmica zbog različitih ozljeda, a na društvenim mrežama ovog je puta bez zadrške izrazio svoje razočaranje takvim situacijama, kao i odnosom medija prema njemu, s obzirom na to da su i ovog puta krenule špekulacije kako je iscenirao ozljedu zbog želje da ponovno ode u Brazil na proslavu sestrinog rođendana, kao što je ranije znao raditi unatoč ozljedama.

"Tuga je velika, bol je nepodnošljiva i plač je konstantan. Još jednom moram na neko vrijeme prestati raditi ono što volim najviše u životu, a to je igrati nogomet. Rastužuje me svaki put kad čujem nekog igrača, trenera, komentatora ili bilo koga tko kaže 'moraju ga udarati', 'on puno pada', 'plačljivac', 'razmažen', i tako dalje. Iskreno, to me rastužuje i ne znam koliko još dugo mogu izdržati. Ja samo želim biti sretan igrajući nogomet. Ništa više." poručio je Neymar.

Dodatni problem za Paris Saint-Germain leži u činjenici da će zbog ozljede prvu utakmicu protiv Barcelone propustiti i Angel Di Maria, dok je Juan Bernat već duže vrijeme izvan terena.