Francuski reprezentativac Kylian Mbappe je odlučio odgoditi svoj odgovor na ponudu Paris Saint-Germaina za produženje ugovora, piše francuski list L'Equipe. S obzirom da njegov trenutni ugovor istječe na ljeto sljedeće godine, uprava kluba bi željela što prije produžiti suradnju s njim, ali igraču se ne žuri previše.


Sportski direktor Paris Saint-Germaina Leonardo je nedavno najavio kako će pitanje produženja suradnje s Mbappeom biti brzo riješeno, ali čini se kako mladi napadač nije takvog mišljenja. Ne produži li Mbappe ugovor s Paris Saint-Germainom, taj će ga klub biti prisiljen prodati ovog ljeta i tako zaraditi oko 200 milijuna eura.

Kako prenosi The Athletic, Mbappe će za eventualno produženje suradnje s Paris Saint-Germainom, ali i za pristanak na ponudu nekog drugog kluba, tražiti tjednu plaću u iznosu od 700.000 eura, odnosno oko 36 milijuna eura godišnje. S obzirom na to, u Manchester Cityu će se vjerojatno okrenuti pokušaju dovođenja Erlinga Haalanda iz dortmundske Borussije, koji ipak ima nešto skromnije zahtjeve i manju odštetu, iako će i taj transfer biti teško realizirati.