Iako je interes za njega pokazao brazilski Atletico Mineiro, a Inter je spreman pregovarati o njegovog prodaji, urugvajski napadac Diego Forlan kaže kako želi do kraja odraditi ugovor s klubom iz Milana.

Sportski direktor Intera Marco Branca je proteklog vikenda rekao kako su u pregovorima s brazilskim Atleticom, ali covjek koji je u središtu tih pregovora kaže kako on nije razgovarao o tom transferu ni sa kim, te nema namjeru napustiti klub.

 Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri

"U posljednje vrijeme je bilo puno špekulacija o mojoj buducnosti, ali ništa od toga nije istina. Ja imam još godinu dana ugovora s Interom, uz opciju produženja za dodatnih godinu dana, i namjeravam ga odraditi do kraja. Osjecam se dobro u Interu i nemam želju za odlaskom."

"Imao sam nesretnu sezonu. Prvo sam imao dvije uzastopne ozljede pocetkom sezone, a onda sam se vratio u novoj ulozi. Bilo mi je teško u odredjenim trenucima, ali to nije ništa cudno. Osjecam se sjajno u Interu i znam da imam povjerenje predsjednika Morattija."

"Moja namjera nije otici nigdje, osim ako me direktori nemaju namjeru koristiti. Ali do sada mi nitko ništa nije rekao, tako da nemam nikakvog razloga razmišljati o transferu." rekao je Forlan za Radio Nuevo Tiempo

Forlan je u Inter stigao na kraju prošle sezone iz madridskog Atletica i u osamnaest utakmica odigranih za svoj novi klub je postigao samo dva gola.