Trener Milana Massimiliano Allegri je uvjeren kako će i sljedeće sezone u momčadi imati Zlatana Ibrahimovića, Alexandrea Pata i Thiaga Silvu, unatoč špekulacijama o mogućem odlasku svakog od njih.


"Ja čujem puno stvari, ali ovaj klub ne želi prodavati nikoga. Siguran sam da ćemo na kraju prijelaznog roka 31. kolovoza imati kompletnu momčad, još kompetitivniju od ove koju sada imamo. Vidjet ćemo što će se dogoditi, a uvijek se može desiti nešto neočekivano kad se radi o igračima koji će doći..." rekao je Allegri.

 Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri

Posljednjih par dana najviše se govori o mogućem odlasku Thiaga Silve u Barcelonu.

"Siguran sam da će on ostati. On je ponajbolji obrambeni nogometaš u Europi i izgubiti njega bi bio ozbiljan gubitak. Uvjeren sam da će se on vratiti u Milanello nakon Olimpijskih igara. Dopredsjednik Adriano Galliani je bio vrlo jasan kad se radi o namjerama kluba. Milan ga ne želi prodati. Predsjednik Silvio Berlusconi ima ambiciju i želju vidjeti Milan na najvišim razinama." dodao je Allegri.

Milan je u upravo završenoj sezoni imao dosta problema s ozljedama i Allegri se nada kako će dvojica igrača sljedeće sezone dati svoj puno veći doprinos nego ove.

"Pato će biti naše prvo pojačanje. Gotovo da nismo mogli ni računati na njega u prethodnoj sezoni. S druge strane, Kevin Prince Boateng je bio ključan kada smo osvojili Scudetto. On već ima izvanredne kvalitete, ali može još napredovati." zaključio je Allegri.