Vlasnik i predsjednik Intera Massimo Moratti je izjavio kako je njegov klub još uvijek zainteresiran za mogućnost da u svoje redove dovede devetnaestogodišnjeg veznjaka Lucasa iz brazilskog Sao Paola.


U Interu su Lucasa označili jednom od svojih glavnih meta ovog ljeta, ali čini se kako je taj transfer još uvijek daleko od realizacije, s obzirom da brazilski klub nije raspoložen za prodaju.

"Nadat ćemo se do samog kraja prijelaznog roka kako ćemo uspjeti dovesti Lucasa. Ne znam je li to samo nada ili realna opcija, s obzirom na vrijeme u kojem se nalazimo." rekao je Moratti novinarima.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Moratti je prokomentirao i situaciju s Giampaolom Pazzinijem, koji je nedavno najavio svoj mogući odlazak iz Nerazzurra ovog ljeta.

"On nije rekao da više ne želi biti dio Interovih planova. Mislim da je on izrazio sumnju u to hoće li moći biti dio ovog projekta. Mislim da se sada svi osjećaju pomalo čudno u situaciji u kojoj nikada ranije nisu bili. Vidjet ćemo što će se dogoditi s Pazzinijem, ali ne mislim da se bilo što dramatično dogodilo, samo su malo proradile emocije." dodao je Moratti.

Pazzini s Interom ima ugovor do lipnja 2015. godine.