Sportski direktor Fiorentine Daniele Prade rekao je kako taj klub nije voljan prodati crnogorskog reprezentativca Stevana Jovetića, ali je spreman saslušati one ponude koje su u skladu s njihovom procjenom vrijednosti igrača, odnosno iznad 30 milijuna eura.


Od svog dolaska iz beogradskog Partizana 2008. godine, Jovetića se smatra jednim od najperspektivnijih mladih igrača u talijanskom nogometu, te je privukao pozornost brojnih europskih klubova, posebno onih iz engleske Premier lige, poput Chelsea, Arsenala i Liverpoola.

Chelsea je prošlog ljeta poslao neuspješnu ponudu od 25 milijuna eura, ali su i nakon toga ostali zainteresirani za njega, iako su ovog ljeta doveli neke mlade igrače sličnih karakteristika.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Iz Fiorentine poručuju kako su svjesni velikog interesa za svoju mladu zvijezdu, ali kažu kako ga žele zadržati na stadionu Artemio Franchi. No, sportski direktor Prade ujedno priznaje i kako je klub odredio njegovu vrijednost, te su spremni saslušati one klubove koji su eventualno spremni isplatiti taj iznos.

"Od početka sezone govorimo kako ne želimo prodati Jovetića. Ipak, postoji dogovor s igračem kako ćemo razgovarati o svakoj ponudi koja bude u skladu s njegovom vrijednosti. Do sad nije stigla nijedna takva ponuda. On je vrhunski igrač i razmatrat ćemo samo ponude preko 30 milijuna eura. On ima potencijala postati igrač poput Francesca Tottija." rekao je Prade.