Vezni nogometaš Intera Wesley Sneijder je odbacio tvrdnje kako je došlo do sukoba između njega i trenera Stramaccionia, nakon što je ljutito reagirao zbog toga što je zamijenjen u jučerašnjoj utakmici protiv Torina, koju je Inter dobio rezultatom 2:0.


Sneijder je zamijenjen sredinom drugog poluvremena, a odmah je dao do znanja kako mu se taj potez nije svidio otišavši odmah u svlačionicu umjesto da se priključi ostatku suigrača na klupi. Inter je došao do pobjede golovima Diega Milita i Sneijderove zamjene Casana, a nizozemski reprezentativac tvrdi da je tako reagirao samo zbog činjenice da je bio nezadovoljan propuštanjem ostatka utakmice.

"Sjajna pobjeda jučer! Bio sam malo ljut, jer želim uvijek igrati sve... Ne zbog toga što imam problema s trenerom. Ali znam da ima još puno utakmica za igrati... Pripremam se za četvrtak." napisao je Sneijder jutros putem Twittera.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Andrea Stramaccioni se radije koncentrirao na drugu gostujuću pobjedu svoje momčadi, te je potvrdio Sneijderovu teoriju da je igrač samo bio frustriran zbog toga što je izvađen iz igre.

"To je normalna reakcija, on bi volio svaku utakmicu odigrati do kraja. Sneijder je ključni igrač za nas, ali igrao je dvije utakmice u nizu, a imao je veliku minutažu i u reprezentativnim utakmicama. To je bilo razdoblje najbolje igre Torina i stoga sam želio poslati poruku uvođenjem još jednog napadača. Mi smo dobro uklopljena momčad i dobro funkcioniramo kao cjelina. Odlučni smo u želji za postizanjem nekih ciljeva, ali želimo dopustiti našem nogometu da priča sve na terenu." rekao je Stramaccioni.