Bivši trener Napolija i Lazia Edy Reja smatra da se ta dva njegova bivša kluba ove sezone mogu uključiti u borbu za naslov prvaka Italije, iako je Juventus i dalje glavni favorit za obranu prošle sezone osvojenog naslova.


Reja, koji je vodio Napoli od 2005. do 2009. godine, a Lazio od 2010. do 2012., smatra kako bi Napoli i Lazio mogli iskoristiti pad forme Juventusa, do kojeg će jednom neizbježno doći.

"Lazio i Napoli su proteklog vikenda ostvarili razočaravajuće rezultate, ali vjerujem da obje momčadi imaju ono što je potrebno kako bi se borili za Scudetti. Juventus je superioran u odnosu na sve ostale momčadi, ali oni igraju i Ligu prvaka ove sezone i to bi moglo utjecati na njihove rezultate u Serie A. Lazio i Napoli su prve dvije momčadi koje bi možda mogle iskoristiti Juventusov pad, ako do njega dođe."

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Milan prolazi kroz tranzicijsku godinu. Fiorentina je momčad koja bi mogla biti iznenađenje ove sezone. Oni imaju dobru momčad sa sjajnim trenerom, koji ima moje puno poštovanje." rekao je Reja.

Napoli je trenutno drugi na ljestvici Serie A, dok je Lazio treći, a upravo ove dvije momčadi međusobno se sastaju u srijedu.