Kapetan Intera Javier Zanetti je izrazio svoje zadovoljstvo igrom momčadi nakon jučerašnje pobjede na gostovanju kod Chieva, te smatra kako je Inter na pravom putu nakon lošeg otvaranja sezone.


U četvrtoj uzastopnoj gostujućoj pobjedi vodstvo Interu je donio Alvaro Pereira u 43. minuti svojim prvijencem od dolaska u klub, a pitanje pobjednika riješio je Antonio Cassano u drugom poluvremenu. Zanetti je uvjeren kako je njegova momčad zaslužila puni plijen.

"Velike momčadi znaju kako treba odgovoriti kad se suoče s problemima i to je upravo ono što smo rekli sami sebi - da moramo dati odgovor. To je naš odgovor kritičarima, to što smo radili na terenu. Imali smo pravi pristup. Zaslužili smo pobjedu protiv Chieva, ali bilo je teško. Bentegodi je uvijek neugodan stadio za igranje i Chievo je momčad koja zna kako vam može stvoriti probleme." rekao je Zanetti.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Inter se vratio formaciji s tri igrača u zadnjoj liniji, a Zanetti smatra kako je to pravi pristup, iako je momčadi potrebno vremena da se prilagodi tom načinu igre.

"Igrali smo u novoj formaciji i morali smo se prilagoditi na nekoliko stvari, ali prvi znakovi su dobri. Imamo još posla za odraditi, ali nakon ove pobjede možemo mirnije raditi. Sada moramo postati malo konstantniji, posebno kod kuće." dodao je Zanetti.

Inter natjecanje u Serie A nastavlja u nedjelju, kad na svom terenu dočekuju Fiorentinu.