Iako je prema nekim izvorima za njega zainteresiran engleski premierligaš Manchester United, čileanski reprezentativni vezni nogometaš Arturo Vidal kaže kako je sretan u redovima Juventusa, te je spreman i do kraja karijere ostati u tom klubu.


25-godišnji nogometaš je impresionirao svojim igrama otkako je u ljeto 2011. godine iz Bayer Leverkusena stigao u Juventus, a mediji tvrde da je osim Manchester Uniteda za njega zainteresiran i madridski Real.

Čini se kako su te glasine dospjele i do samog Vidala, ali on se na njih puno ne obazire, te namjerava ostati u Juventusu i ostaviti duboki trag u Italiji.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Nisam razmišljao o promjeni sredine. Ponavljam kako sam jako sretan ovdje i ako bih morao cijeli ostatak karijere ostati ovdje rado bih to učinio. U Njemačkoj su mi stvari išle dobro, ali sada igram u jednom od klubova najbogatije povijesti na svijetu. Upravo smo osvojili naslov prvaka bez izgubljene utakmice, a ja ispunjavam vlastita očekivanja, kao i očekivanja ljudi koji su me doveli ovdje." rekao je Vidal.

"Bio sam svjestan kad sam dolazio ovdje da momčad nije imala dobre rezultate, ali sam također znao da potpisujem za europskog giganta. Kad sam dogovorio transfer, napravio sam to smatrajući da možemo zajedno promijeniti stvari i boriti se za naslov prvaka, a tako je i ispalo. Nije nam puno trebalo da shvatimo kako smo sposobni promijeniti situaciju, iako moram priznati da sam bio iznenađen što mo sezonu okončali bez poraza. Mislim da su nas igrači koje smo doveli ovog ljeta učinili još jačima nego što smo bili prošle sezone. Stoga smo sposobni odigrati još jednu dobru sezonu u domaćem prvenstvu i u Ligi prvaka. U klubu poput Juventusa, morate imati za cilj pobijediti u svim natjecanjima." dodao je Vidal.