Iako mnogi u Italiji smatraju kako bi u slučaju pobjede nad Interom u subotnjem derbiju Juventusu bio otvoren put prema obrani naslova prvaka, vratar Intera Samir Handanović kaže kako je to samo jedna utakmica u nizu, koja ništa posebno neće odlučiti.


Nerazzurri za Juventusom trenutno zaostaju četiri boda i u slučaju poraza njihov bi zaostatak bio velikih sedam bodova, no slovenski reprezentativac je uvjeren kako ishod ove utakmice neće odlučiti utrku za Scudetto.

"To je važna utakmica, ali nije važnija od bilo koje druge. Mi u utakmicu ulazimo u potpuno opuštenoj atmosferi. Ako pobijedimo u Torinu, to će značiti da imamo tri boda više nego sada. Je li to sve? Da, to je sve." rekao je Handanović.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Što se tiče atmosfere na stadionu Juventusa, za vratara je uvijek dobro igrati kada ima navijače iza sebe, čak i ako su to protivnički navijači, ali mislim da atmosfera na tom stadionu Juventusu donosi dodatnih pet ili šest bodova po sezoni. Ne znam u kakvoj ćemo mi formaciji igrati, to biste trebali pitati trenera, ja imam dovoljno toga i sam o čemu trebam razmišljati." dodao je Handanović za Sky Italia.

Utakmica između Juventusa i Intera na rasporedu je u subotu u 20 sati i 45 minuta.