Izvršni predsjednik Milana Adriano Galliani nada se kako će mladi napadač Stephan El Shaarawy uskoro potpisati novi ugovor s tim klubom, čime bi prestale špekulacije o njegovom mogućem odlasku u neki od engleskih premierligaša.


Manchester City i Manchester United su, prema pisanju engleskih i talijanskih medija, zainteresirani za El Shaarawya, koji je ovu sezonu Serie A počeo u odličnoj formi.

Galliani tvrdi kako nema šanse da Milan pusti El Shaarawya, te se nada kako će uskoro biti dogovoren novi šestogodišnji ugovor.

"Interes Manchester Citya i Uniteda za El Shaarawya? To nije nešto s čim se treba šaliti. Stephan ima ugovor s nama još pet godina i uskoro će ga produljiti do 2018. godine." rekao je Galliani.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Dok se El Sharaawya povezuje s mogućim prelaskom iz Milana u Manchester City, opet su krenule i špekulacije o tome kako bi u suprotnom smjeru mogao krenuti Mario Balotelli.

Galliani je priznao kako izuzetno cijeni talijanskog reprezentativca, ali je realan što se tiče šansi da do tog transfera dođe.

"Ja duboko volim Balotellija, ali ljubav uvijek ne završava sretno." dodao je Galliani.