Trener aktualnog talijanskog prvaka i vodeće momčadi Serie A Antonio Conte kaže kako je sretan što konačno može sjesti na klupu Juventusa nakon odrađene četveromjesečne suspenzije.


Conte je u nedjelju po prvi put ove sezone sjedio na klupi svoje momčadi u gostujućoj pobjedi rezultatom 1:0 u Palermu, a priznao je kako je taj 'fizički kontakt' s igračima ono što mu je najviše nedostajalo.

"Ono što mi je najviše nedostajalo tijekom ova četiri mjeseca je bio fizički kontakt s igračima tijekom utakmice i bilo je sjajno neki dan kad su mi svi prišli i zagrlili me. Bio je to izvanredan osjećaj, to je ono što mi treba, fizički kontakt sa svojim igračima." rekao je Conte.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Conte se zahvalio i navijačima Juventusa koji su mu za vrijeme suspenzije davali bezuvjetnu podršku.

"U Palermu se nisam zahvalio navijačima, jer sam im želio uputiti specijalnu zahvalu u domaćoj utakmici, za sve što su učinili i što su mi dokazali u ova protekla četiri mjeseca. Želim im se službeno zahvaliti, jer su, zajedno s mojom obitelji, klubom i igračima, oni bili od velike važnosti za mene, posebno kad sam bio ljut i tužan." dodao je 43-godišnji trener.