Čileanski reprezentativni vezni nogometaš u redovima talijanskog prvaka Juventusa Arturo Vidal uvjeren je kako njegova momčad ove sezone može ući u povijest osvajanjem sva tri velika trofeja za koja su u konkurenciji.


Juventus trenutno drži vodeće mjesto na ljestvici talijanske Serie A, još su uvijek u talijanskom kupu, a plasirali su se i u osminu finala Lige prvaka. Iako Vidal naglašava kako je obrana naslova prvaka Italije prioritet za njegovu momčad, vjeruje kako su sposobno ostvariti i više od toga ove sezone.

"Naša namjera je obraniti naslov prvaka Italije, a uz to ćemo pokušati osvojiti i Ligu prvaka i talijanski kup. Dobro smo spremni za sva tri natjecanja. Imam puno pozitivnih osjećaja za ovu sezonu i puno pouzdanja da će se sve ostvariti." rekao je Vidal za Tuttosport.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Vidala, koji je u Juventus stigao iz Bayera u ljeto 2011. godine, novinari su u posljednjih godinu dana povezivali s različitim europskim klubovima, ali on kaže kako je potpuno zadovoljan životom u Torinu.

"Sretan sam u Juventusu i sa svime što radim. U mojoj prvoj godini ovdje sam osvojio Scudetto i talijanski superkup. Dva naslova, to uopće nije loše. A momčad i dalje igra dobro. Postoje ciljevi na koje ću se koncentrirati u 2013. godini. To može biti važna godina za moju karijeru i moju obitelj." dodao je Vidal.