Urugvajski reprezentativni napadač Edinson Cavani je odbacio ideje o svom mogućem odlasku iz redova Napolija, te kaže kako uživa u tom klubu i već sada se veseli igranju još jedne sezone u dresu tog kluba.


Cavani je ove sezone postigao trinaest golova u petnaest prvenstvenih utakmica i nedvojbeno je na meti brojnih europskih klubova, a novinarima je otkrio kako je strast navijača tog kluba ono što ga tjera da u nekim trenucima ide do granice svojih mogućnosti.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Prije par dana me je predsjednik Aurelio De Laurentis nazvao kako bi mi čestitao Božić - ta mi je gesta donijela dodatni mir i u isto vrijeme dodatnu želju za nastavkom igranja ovdje. Jedva čekam još jednu sezonu s Napolijem. Zahvalan sam ovom gradu i ovom klubu. Važno je osjećati privrženost navijača i to je ono što me vodi do mog vrhunca. Mi smo momčad u razvoju, iako smo uvijek blizu vrha. Momčad je odlučna i nikad se ne predaje. Nije lako biti tu gdje jesmo i u Serie A i u Europa ligi." rekao je Cavani.

Napoli je trenutno na petom mjestu Serie A, a natjecanje će u prvenstvu nastaviti 6. siječnja utakmicom protiv Rome na domaćem terenu.