Vlasnik Milana Silvio Berlusconi je priznao kako je njegov klub zainteresiran za dovođenje talijanskog reprezentativnog braniča Davidea Santona iz redova engleskog premierligaša Newcastlea.


Dvadesetdvogodišnji bivši nogometaš Intera je od dolaska u Newcastle, s kojim je potpisao ugovor na pet i pol godina, za taj klub odigrao 52 utakmice.

Milan je u procesu rekonstrukcije momčadi i planira u svoje redove dovoditi samo mlade igrače, a Santon se uklapa u tu filozofiju. Uz njega, Milanu je zanimljiv i mladi nogometaš Rome Mattia Destro.

"Izgradit ćemo momčad sastavljenu od mladih igrača koji mogu pomoći Milanu da postane lider u Italiji i Europi. Davide Santon i Destro? Dao sam svoju riječ Adrianu Gallianu da neću otkrivati nikakva imena, ali to su igrači koji nam se sviđaju." rekao je Berlusconi.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Milan je trenutno na četrnaest bodova zaostatka za vodećim Juventusom, što je potaknulo špekulacije oko pozicije trenera Massimiliana Allegrija. Iako tvrdi kako je u sjajnom odnosu s Allegrijem, Berlusconi ni ovaj put nije želio potvrditi kako će on i sljedeće sezone sjediti na klupi Rossonera.

"Allegri? Ja imam sjajan odnos s Allegrijem, prijateljski i srdačan. Hoće li on otići? Puno toga ovisi o rezultatima koje će postići." dodao je Berlusconi.