Predsjednik Milana Silvio Berlusconi se javno ispričao zbog toga što je talijanskog reprezentativnog napadača Maria Balotellija nazvao 'trulom jabukom', ali je još jednom potvrdio kako njegov klub nije zainteresiran za mogućnost njegovog dovođenja.


Bivši nogometaš Milana se dovodio u vezu s mogućim transferom u Milan u siječanjskom prijelaznom roku, no Berlusconi je prije nekoliko dana odbacio takvu mogućnost, nazvavši dvadesetdvogodišnjeg nogometaša trulom jabukom koja pokvari svaku momčad u koju dođe.

Govoreći za Sky Italia, bivši talijanski premijer je sinoć rekao: "Ono što sam rekao je zasnovano na činjenici da smatram kako je korisno u svlačionici imati pozitivne ljude. Nisam se referirao na Balotellija i ispričavam se ako je to shvaćeno kao napad na njega. Može li on ipak doći u Milan? Nitko iz kluba s njim nije razgovarao i ni ja ni Galliani ga nismo identificirali kao jednu od naših meta."

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Činilo se u jednom trenutku kako Milan prikuplja sredstva za kupovinu mladog talijanskog napadača, koji je sam priznao kako je navijač Rossonera, prodajom Alexandrea Pata i Robinha. Pato je za 15 milijuna eura preselio u Brazil, ali Robinhov transfer je propao, pa je Milan ostao s četvoricom napadača u momčadi i nedovoljno novca za dovođenje Balotellija, čija bi cijena vjerojatno iznosila oko 30 milijuna eura.

Milan bi u ovom prijelaznom roku u svoje redove mogao dovesti braniča Emplija Riccarda Saponaru ili bivšeg talijanskog reprezentativca Cristiana Zaccarda iz Parme. Na pitanje hoće li Milan pojačati svoju momčad prije kraja prijelaznog roka, Berlusconi ni sam nije znao odgovor.

"Nadam se da hoćemo. Gnjavim Gallianija, jer ima nekoliko igrača za koje bih volio da ih dovedemo, a koje bismo mogli dovesti do kraja siječnja. Neću otkrivati imena, rekli su mi da to ne radim. Galliani mi je rekao, 'Predsjedniče, ne otkrivajte imena ako želite da uspijemo u pokušajima njihovog dovođenja'." dodao je Berlusconi.