Iako će se zbog jučer zarađene ozljede ahilove tetive na teren moći vratiti tek nakon što u kolovozu uđe u peto desetljeće života, kapetan Intera Javier Zanetti odlučno tvrdi kako mu ova ozljeda neće značiti i kraj karijere.


Tridesetdevetogodišnji Argentinac, koji je poznat po tome da u dosadašnjoj dugotrajnoj karijeri nije imao niti jednu ozbiljniju ozljedu, bit će izvan terena oko osam mjeseci, no on tvrdi kako će se na teren vratiti jači nego ikad prije.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Moj cilj je vratiti se na teren jači nego ranije, i vjerujem da mogu napraviti upravo to. Morao sam promijeniti gume nakon toliko pređenih kilometara. Ozljede se mogu dogoditi i one su dio ovog posla. Najvažnija stvar je momčad. Odlučit ćemo kad će operacija biti obavljena. Liječnici mi još nisu dali moguće datume, ali moja karijera sigurno nije gotova. Ono što je važno da ozljeda bude dobro zaliječena. Ono što ja najviše želim jeste ponovno biti sa suigračima. Cijenim poruke podrške upućene od strane navijača, kao i od predsjednika Morattija, suigrača i brojnih drugih koji su mi pružili potporu." rekao je Zanetti.

Legendarni Argentinac je za Inter od dolaska iz Banfielda 1995. godine odigrao preko 600 utakmica u Serie A.