Trener Juventusa Antonio Conte je potvrdio svoju vjernost tom klubu, nakon što su jučer sezonu u Serie A završili porazom rezultatom 3:2 na gostovanju kod Sampdorie.


Conte, koji ima ugovor s Juventusom do ljeta 2015. godine, je Juventus odveo do drugog uzastopnog Scudetta, a nakon razgovora s vlasnicima kluba je objavio kako ostaje na klupi ovog kluba, te želi nastaviti graditi momčad na temeljima dosadašnjih uspjeha.

"Mene nije trebalo uvjeravati da ostanem, samo smo usporedili svoje planove kako bismo bili sigurni da su kompatibilni. Nisam produživao ugovor ili prilagođavao plaću, jer mi to nije važno. Mi želimo izgraditi nešto ovdje. Inter je prije nekoliko godina osvojio trostruku titulu i onda pao na dno, a to nije naš cilj." rekao je Conte.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Momčad Juventusa sljedeće će sezone biti jača za španjolskog reprezentativnog napadača Fernanda Llorentea, a govori se i o interesu za napadača madridskog Reala Gonzala Higuaina, te još jednog argentinskog reprezentativca, Carlosa Teveza, no Conte nije želio špekulirati o tim imenima.

"Gonzalo Higuain ili Tevez? Sviđaju mi se obojica, ali sviđaju mi se i Messi, Cristiano Ronaldo i Neymar. Možemo se razbacivati imenima, ali ono što je važno su financije. Moramo paziti da trošimo novac pametno. Mislim da treba pohvaliti moje igrače za ono š to su napravili na terenu ove sezone. Nije u redu govoriti o pojačanjima u ovom trenutku, jer se čini kako to nije pošteno prema njima." dodao je Conte.